Min sista krönika i Lärarnas Tidning

 

Jag tackar för mig och skriver om den överhettade skoldebatten! Skriv gärna ett gensvar! Här och där!

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Min sista krönika i Lärarnas Tidning

  1. Marie skriver:

    Bra skrivet!
    Ville väl egentligen bara säga att jag håller med. Mötet sker i klassrummet. Vi lärare eller pedagoger om vi även omfamnar förskollärare och fritidspedagoger som också finns i klassrummen är väldigt bra på att vara i ett klassrum med allt det som händer där inne med både eleverna, undervisningen och allt runt omkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.