1000 regn i Skottland – ett störtregn i Sverige!

– Här regnar det tycker jag. Det skulle jag aldrig ha sagt.

– Nej det regnar inte, sa en skotte till mig, vattendropparna faller inte ned, de står stilla. Jag såg frågande ut sen sa jag att vi inte hade sådant väder i Sverige. Då såg skotten förvånad ut. Jag sa att vi faktiskt hade störtregn så det så! Det rådde vädrets makter mellan oss två. Min makt tog jag i egna händer och hoppade i en vattenpöl. Han tog makten i sina händer och tittade upp mot himlen och sa – Nice weather, no, it´s not raining today! Det sista var en passning till mig. Det var jag helt övertygad om.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.