Gamla tomater, kor och fåniga berättelser

Tomater kan man med fördel torka i ugnen i 100 grader. Bara in med dem där. I ugnen! Sedan skrumpnar de ihop och blir extra smakrika. Det beror på den behagliga värmen. Om man häller lite olja på dem så blir de extra goda. Det är istället för att kasta dem. Om man bränner tomaterna kan man kasta dem efter att ha försökt rädda den mat som räddas kan.

Idag såg jag två kor. De tittade tillbaka på mig. Jag tänkte då att det är faktiskt roligt att titta på kor. De ger mjölk. Och grädde. Jag muade tillbaka och sa att jag inte riktigt tål laktosen. Då lunkande de genast iväg till klöverängarna och så skiljdes vi åt.

I Icaaffären tänkte jag sedan att jag inte längre skulle handla på Ica utan mer på något annat ställe. Jag gick genast ut och hittade inget annat ställe. Jag gick in på Ica igen. De delade ut gratis bananer. Om man åt dem i butiken fick man ta en. Jag tog en och tryckte i mig den så fort jag kunde. Det såg girigt ut.

Japp, så ungefär var min midsommar.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.