Uppdatering av bloggen?

Jag oroar då jag inte uppdaterar bloggen – jag trodde det var tvärtom!

Jag skriver ju blogg dagligen. Det roar mig att skriva. Men då jag inte skriver får jag många mejl om mitt hälsotillstånd. Oftast befinner jag mig då i någon slags radioskugga eller ett nätlöst land. Jag är alltså frisk som en nötkärna (vilket jättekonstigt uttryck – vem vet hur en nötkärna mår?) och springer omkring och plockar blommor eller studerar igelkottar eller något annat osocialt! Tack för mejl – det värmer så ofantligt!

 

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Uppdatering av bloggen?

  1. Linda O skriver:

    Ja, vem vet hur en nötkärna mår? Tur att du mår bra i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.