Vem tror jag att jag är?

Då jag började undra en aning kring mina släktingar här på bloggen – alltså kring mitt namn Körling – har jag fått så många mail med fotografier, kontakter från när och fjärran och nu ligger det i min mail… ett släktträd med namn och personer från födda 1770… för mig blir det en ofantlig tidsresa i mina egna rötter. Jag vet inte längre vem jag är då jag funderar över dessa fakta. Det är ett mikroskopiskt faktum, att en liten, liten, liten smula av dem finns i mig. Så nu spritter det till i Krokshult… där har jag en rot… och om man står där den roten började så ser man ut över just detta:


Olof Anderssons utsikt på ägor - körlings anfäder tittade ut mot dessa gröna områdenAnne-Marie

Det här inlägget postades i Släkten Körling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.