Lite statistik och om hur man och vem som hamnar just här!

Det går att få lite bloggstatistik och det är roligt att ta del av den. Bloggstatistiken är avsedd för att man ska skapa fler  besökare. Jag tror det är lite si och så hur man vill använda statistik. Jag tittar ibland på den statistik som är kring min blogg. Sökorden som gör att man hamnar här är stor och lång, och ganska rolig. Det är ju en aning knepigt att formulera just det man söker då man söker – att formulera rätt ord för rätt sak. Det är svåra saker som jag tror vi får lov att undervisa kring. Den statistik jag får omsluter en månad. Och här är några ord jag valt ut.

 • adjektiv för hund
 • betydelser av versaler på webben
 • bråk choklad
 • fettsugning på engelska
 • fina versaler
 • frostig
 • hur man kan tacka
 • skolor gör av med energi
 • slagna barn
 • spanska julskivor

Det var ett litet axplock av vilka ord som gör att man hamnar på min blogg. Det finns också  en slags lista över besökare som vi bloggare kan analysera en aning ur, och därmed vill jag tacka mina besökare från Polen (för att nämna ett land) och i Sverige (jag väljer ut några) syns att jag fått 26 besök från Varberg, 6 besök från Staffanstorp, 2 besök från Säffle och 1 besök från Åkersberga under loppet av en månad.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite statistik och om hur man och vem som hamnar just här!

 1. Jane Sjögren skriver:

  … och dagligen något besök från Gävle 🙂
  Fortsatt trevlig Lucia!

 2. Anne-Marie skriver:

  Det tackar jag speciellt för. Glitterglad. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.