Nyårsdagen för många, många år sedan

Ja, nyårsdagen? Som barn minns jag den som en enda lång vilsam dag där alla resterna plockades fram och lades på torra bröd, varm choklad kokades i storkoppen och täcket virades runt kroppen för den mycket långa nyårsfilm som visades på TV. Det var ”nästan” TV hela dagen och det var så det skulle vara. Man klev liksom inte upp alls. Man hasade sig runt i resterna av årsskiftet.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nyårsdagen för många, många år sedan

  1. mie skriver:

    GOTT NYTT ÅR!!!!
    Förutom morgonpromenaden, är mina nyårsdagar,nästan som du uttrycker. Det är tv i sittande och liggande ställning… lyssna på en bok, spela sällskapsspel….en riktigt slödag. Kanske behövlig efter ett långt avslutat år och uppladdning för att möta det okända nya året 2012.

Kommentarer är stängda.