Föräldratycket – detta är helt magiskt

Kära alla!

Först #lärartycket – över 100 lärare om sina yrkesupplevelser! Jag fick en dröm uppfylld. Camilla Lindskoug blev en räddare i nöden och nu driver vi två lärartycket. Rektorerna skrev och ville också tycka, där Anna Kaya kom till hjälp. Vi satte #rektortycket i tyckarhavet. Då kom eleverna och #elevtycket blev och är under uppsegling. En envis röst hördes i detta tyckande. Om och om igen återkom rösten – Vi då? Vi föräldratyckare. Nu finns #föräldratycket. Ni som vill berätta om skolan, inifrån den, här finns ett tyck till.

Kära föräldrar! 

This entry was posted in FÖRÄLDRATYCKET, Lärartycket, REKTORTYCKET. Bookmark the permalink.

One Response to Föräldratycket – detta är helt magiskt

  1. Magda says:

    Spännande! Jag tänker att så många skulle kunna skriva i flera ”tyck”! Jag, t ex, skulle kunna skriva i Elevtycket… Föräldratycket… och Lärartycket (vilket jag ju gjort!)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>