Föräldratycket – detta är helt magiskt

Kära alla!

Först #lärartycket – över 100 lärare om sina yrkesupplevelser! Jag fick en dröm uppfylld. Camilla Lindskoug blev en räddare i nöden och nu driver vi två lärartycket. Rektorerna skrev och ville också tycka, där Anna Kaya kom till hjälp. Vi satte #rektortycket i tyckarhavet. Då kom eleverna och #elevtycket blev och är under uppsegling. En envis röst hördes i detta tyckande. Om och om igen återkom rösten – Vi då? Vi föräldratyckare. Nu finns #föräldratycket. Ni som vill berätta om skolan, inifrån den, här finns ett tyck till.

Kära föräldrar! 

Det här inlägget postades i Lärartycket. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Föräldratycket – detta är helt magiskt

  1. Magda skriver:

    Spännande! Jag tänker att så många skulle kunna skriva i flera ”tyck”! Jag, t ex, skulle kunna skriva i Elevtycket… Föräldratycket… och Lärartycket (vilket jag ju gjort!)…

Kommentarer är stängda.