Identifiera ont i ryggen

Körling fotograferar 2010

Ibland är dagarna som de är. Jag har ont i ryggen! Då ser jag bara människor som har ont i ryggen. Jag tror de som har ont i ryggen ser mig också. Idag gick jag med min rygg och tittade efter motiv på vägen. Då såg jag en kvinna som tittade som jag tittar. Vi tittade på samma sätt. Vi stod länge länge vid var sin plats och tittade ned mot järnvägsspåren. Vi tittade uppifrån. Jag tänkte att hon är ute och fotograferar. Det tänkte hon när hon såg mig också, det är jag säker på. Man identifierar varandra!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen, Strategier och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.