LÄRARTYCKET i Hallands Nyheter

Jag blev uppringd av en journalist för en tid sedan. Om alla tyck och i synnerhet om lärartycket. Journalisten skulle intervjua två lärare som skrivit sina tyck och ja… idag är den publicerad. En fråga som dök upp under intervjun med mig var om vi kunde berätta var de andra lärarna finns, så att lokala tidningar kan göra intervjuer med sina lärartyckare. Det tänkte jag försöka bidra till. Är du lärartyckare och läser här lämna gärna numret på ditt tyck så lägger jag in var i Sverige du är yrkesutövande.

Så här ser det ut i Twitter. Lärarna är glada. Jag hoppas innerligt stolta. Lite starka. Lite yrkesuppiggade. Jag känner så. Glädje, stolthet, styrka och ja… jag vaknar till omedelbart, till och med utan min första klunk kaffe:

Det här inlägget postades i Lärartycket. Bokmärk permalänken.

4 svar på LÄRARTYCKET i Hallands Nyheter

 1. Hej Anne-Marie! Karin Brånebäck här. Jag har lärartyck 117 och jobbar i Täby. Susanna Dzamic skulle behöva läsa mitt Lärartyck idag med tanke på hennes inlägg i Expressen. Ja hon skulle behöva läsa vartenda Lärartyck som finns!

 2. Hej!
  Kristina Johansson, @johfam 🙂 Nr 94 har jag skrivit och jag finns i Valbo utanför Gävle. Här ska politikerna omorganisera skolan ”Likvärdig skola för alla”. Gefle Dagblad och Arbetarbladet heter tidningarna här.

 3. Sarah Lombrant skriver:

  Hej!
  Jag heter Sarah Lombrant och skrev tyck nr 19. Jag bor och jobbar i Örebro. Komvux är min arbetsplats. I Örebro behövs verkligen positiva rapporter från och om skolan!
  Sarah

 4. Nr 73 var mitt lärartyck. Lantzikoping heter egentligen Johan Lantz och jag jobbar med MANO på Karlbergsskolan i Köping, Västmanland.

Kommentarer är stängda.