Absolut ett måste – se denna film – ”jag vill mobba själv”

En stark och mycket obehaglig film om mobbing visas nu på Svt. Den visas i 13 dagar och den måste varje skola se, varje lärare fundera över, varje vuxen tänka kring. Jag ser också hur vuxenvärlden berövar den mobbade sina upplevelser genom att säga åt den som är mobbad att lösa situationen, eller i skolan, blunda och inte ge föräldrarna en mötesplats för en så allvarlig pågående situation. MÅSTE SES!

Det här inlägget postades i Sorg, Värdegrunden, Verkligheten. Bokmärk permalänken.

3 svar på Absolut ett måste – se denna film – ”jag vill mobba själv”

 1. Martin A skriver:

  Har precis sett filmen och den ger en ny förståelse för varför det skjuts i amerikanska skolor. Skolpersonalens agerande i filmen är under all kritik.

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Ja, det är en mycket hemsk film. Den som är utsatt är utsatt flera gånger om, också i det egna hemmet. Man måste kunna stå på sig då man är som svagast och ensammast. Jag tycker filmen ska ses av alla.

 3. MariaH skriver:

  Har precis tittat på filmen och tårarna rinner och mitt hjärta blöder – men samtidigt känner jag en sådan kraft och beslutsamhet att göra allt i min makt där jag är och kan påverka.
  Det gör ont att tänka på alla de barn som upplever detta, eller ens en bråkdel av det…

Kommentarer är stängda.