Är hunden det nya barnet?

Då jag var i Amerikat tittade jag på ett program där man diskuterade barn. Tonen om barnen var tråkig och trist. Barn var som små vuxna ansåg man och någon gjorde sig rolig över att en elvaåring ville ha en dag för sig själv, en dag utan schemalagda aktiviteter.

Det finns all anledning att vara nära barn av idag, att lyssna på deras behov. Det skrämmer mig att barn idag är små vuxna, att barn är schemalagda från morgon till kväll och där vanlig nyfikenhet kan få en diagnos.

Jag såg också flera möjligheter om man hade hund. Det fanns kurser för hundar, mode för hundar och egna bagerier för kakor till älsklingshunden. Dessa kakor ser ut som riktiga bakverk och bakas för speciells hundraser. Jag fick en känsla av hunden var det nya barnet.

 

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.