Skolhopp(löshet)!

Jag twittrade inte ett ord under en debatt jag såg på TV. Men jag fick frågor och fick vädjan om hopp, skolhopp, och jag räds det mörker som lägger sig över lusten att vara i skolan, bli lärare, värna yrket och tro på skolans betydelse och roll. Det är mycket av ekonomi, resurser och lite om visionen som inkluderar en syn på människorna i eleverna och lärarna. Jag vill ha hopp, tillit och mycket mer av samtal som rör innehållet i skolan.

This entry was posted in Verkligheten. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>