Då log jag…

Körling fotograferar 2010

Blev lite firad idag. Middagsbjuden.

Du, jag har alltid undrat hur det kommer sig att skolan är så långt ifrån verkligheten, jag undrar så vad man skulle kunna likna den med – ja du vet något som finns utanför skolan, någon slags organisation i verkliga livet, sa den person som satt framför mig.

Jag tänkte ett tag. Det gjorde vi båda två. Tänkte. Tänkte.

Sedan svarade jag:

Vad tror du om spårvagnsmuseet?

Anne-Marie,

som bara skämtar, mest på skoj, alldeles på skoj

This entry was posted in Pedagogiska miljöer, Verkligheten. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>