Födelsedagsgratulationer

Körling fotograferar 2009

Hi hi, det dimper ned förhandsgratulationer på mailen, i sms! Jag fnissar förtjust. Det är roligt att bli ihågkommen! Det värmer vartenda skrymsle i mitt hjärta trots att jag privat är en liten snigel. Jag fyller år i morgon.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Födelsedagsgratulationer

  1. Malin skriver:

    Men nu har du ju förstört! Nu kommer du att tro att jag bara kom ihåg dig för att du har skrivit det här… Du står i min almanacka, faktiskt.

    Och du.. Du är ingen liten snigel. Du är en uppåtpuff!

    Kram Malin

  2. Plura skriver:

    Trots loggning och förhandstips!!

    Grattis ta me f-n!!!!!

    Grattis till det nya året och den nya uppgiften!!!!

    Tillönskar
    Plura

  3. Anne-Marie skriver:

    Malin, Hi hi hi så glad du gör mig, A-M

  4. mie skriver:

    P R E S S M E D D E L A N D E !!!!!
    JUST NU ,UNDER NATTTIMMEN, HÖRS ETT OBESKRIVLIGT LJUD KOMMA FRÅN DEN SNÖTÄCKTA ÄNGEN. TROTS KYLA OCH SNÖ HAR FOLK SAMLATS VID PLATSEN FÖR ATT HÖRA OCH EV. KUNNA BESKÅDA ORSAKEN TILL DESSA MYSTISKA STARKSTARKA LJUD. IFÖRD ENDAST NATTSKJORTA SYNS EN FÖRVIRRAD GUMMA GRÄVA MED SIN SPADE FÖR ATT BÄTTRE KUNNA LOKALISERA VARIFRÅN LJUDET KOMMER. FOLK KOMMER FÖR ATT ”RÄDDA” HENNE FRÅN EV. HEMSKA FÖLJDER. HON FORTSÄTTER DOCK SITT GRÄVANDE!!!!!!OCH PRECIS I DETTA NU TYCKS HON STANNA UPP.DET SER UT SOM ATT HON FUNNIT NÅGOT SOM INTRESSERAR HENNE. För att kunna återge vad som händer, måste jag närma mej gumman. Folk står och stirrar precis som om de vore fastfrusna.Närmare kommer jag och döm om min förvåning!!!!! DÄR, i ett hål ned till underjorden,hörs ett kacklande och kvackande. ”VAR TYST NÄR GRODAN BOLL SKA UNDERVISA ER!!!!”KOM IHÅG MINA VÄNNER, DET ÄR INGEN MINDRE ÄN ANNE-MARIE KÖRLING SOM HAR FÖDELSEDAG SÅ DET GÄLLER ATT SJUNGA EFTER BÄSTA FÖRMÅGA” ”ETT,TVÅ,TRE……”VI ÄR SÅ GLADA IDAG ATT DU HAR FÖDELSEDAG, ATT DU HAR FÖDELSEDAG PRE-E-CIS IDAG HURRA HURRA”
    ALLA ÅSKÅDARNA TILL DETTA ”MYSTISKA” BÖRJAR LE…HÖRS INSTÄMMA I SÅNGEN TILL ANNE-MARIE…..”VI ÄR SÅ GLADA IDAG….” En aning stelfrusna går vi småningom
    bort från gumman vid marköppningen. När jag vänder mej om ser jag hennes hårtofs’ rörelse och jag tror att hon tillsammans med sina vänner, gång på gång sjunger till ANNE-MARIE: ”VI ÄR SÅ GLADA IDAG ATT DU HAR FÖDELSEDAG…..”
    Nu, några timmar senare, när jag återigen är vid den ”sjungande ängen” ser jag intet spår av nattens uppståndelse MEN någonstans långt under snötäcket tycks jag höra:”Vi är så glada idag att du har födelsedag….” Återgår till hemmet sjungandes till ANNE-MARIE ”Vi är så glada idag att du har födelsedag…HURRA HURRA!!!!!
    Det blev ingen musikvideo MEN en gratulationssaga!
    Mie

  5. Anne-Marie skriver:

    En sådan underbar musikvideosaga i skriftlig form. Jag är förälskad i formen och tackar, bugar, skrattar och ler, tusen, tusen tack. A-M

Kommentarer är stängda.