Personbästa!

Körling fotograferar 2010

Det är ett sportord och jag fick det nyligen via en vän på Facebook. Han skrev om sitt personbästa. Då insåg jag att den form av tävling gillar jag. Man jämför bara med sig själv. Inte med någon annan. Man tränar för att utveckla sig i förhållande till det man själv kan. Jag är ingen tävlingsmänniska … jo… då jag åker slalom… då vill jag åka fort… och åka om… men jag gör det för mig själv. Det är mest en lek och skadar ingen annan.

Mitt pedagogiska personbästa… det är att jag ständigt utmanar mig i mitt tänkande och förvaltar min kunskap-och människosyn.

Anne-Marie

This entry was posted in Autodidakten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.