Lite skolminnen! Så finfina!

Körling fotograferar skolminnen 2010Elev ritar av mig i årskurs fem, för länge, länge sedan, jag gillar de håriga benen, körling fotograferar sina minnen, 2010Körling fotograferar sina minnen 2010Körling fotograferar sin skolminnen 2010Körling fotograferar sina skolminnen 2010körling fotograferar sina skolminne 2010Betyg av mina elever - körling fotograferar 2010

Jag älskar elevens teckning av mina håriga ben. Jag tror att eleven var i full färd med att lära sig teckna seriefigurer och därför blev jag en. Jag har skrattat gott åt den fina bilden. Texterna får tala för sig själva.

Anne-marie

Det här inlägget postades i Pedagogik, Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.