Security area

Jag bor i  en security area. Jag har access. Skolan var också en security area. Alla passerande bilar undersöktes med glasspeglar som stacks in under bilen. Ingenting fanns att finna – och vi passerade utan anmärkning. Det är security som gäller. Och jag inser att jag kanske behöver den! Ofrivilligt!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Security area

 1. IT-mamman skriver:

  Åh, du är där! Hälsningskramar till dig!

 2. Plura skriver:

  Då är det fortfarande som min vän ifrån Johannesburg berättade för åtta år sedan.

  Synd att det skulle vara så!

  Hoppas du klarat dig bra!!!

  Hälsningar från Plura i ett ”varmt” Stockholm, + 4 grader C.

 3. Maria skriver:

  Oh, vad jag saknar dig! Hoppas du har det fantastiskt, längtar efter dina berättelser och att få se dina bilder! Kommer att vara hemma hela nästa vecka också, doctor’s order! Inte frisk på långa vägar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.