Jesper Juul – jag delar dina tankar

Körling fotograferar 2010Jesper Juul: Barn och vuxna försöker leva upp till både positiva och negativa förväntningar, och detta är en av anledningarna till att jag tycker att man ska vara försiktig med de negativa – för båda parters skull.

Jesper! Jag håller med!

Anne-Marie

och föreslår att så många som möjligt läser den tänkvärda boken NU SKA VI ÄTA av Jesper Juul. Det är en liten härlig och underbar bok som sätter den goda smaken för maten i fokus, och omsluts av stora pedagogiska tankar kring barn… där barnet får samspela med maten, vuxna, världen… och vara den person barnet är… vilket gör att föräldern också får vara den person den vuxne är. Smakar gott i min mun!

Anne-Marie

This entry was posted in Värdegrunden and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.