Nätvanorna

korling fotograferar 2010Det goda överväger, säger unga nätanvändare. Men att vänja sig vid saker och ting som är obehagliga handlar om att mängden är så många att man till slut nonchalerar dem, blir tvungen till det, tänker jag är allvarligt. Jag vill inte att någon vänjer sig vid att vuxna söker unga kontakter eller att vuxna ger sig ut för att vara andra mot barn och ungdomar. Det anonyma anslaget ger friheter som inte alla gånger innefattar och omsluter moral, ansvar och omsorg om.

Det tänker jag då jag läser DN och farorna på nätet.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.