Anne-Marie – skriv om det här!

Jag får ibland samtal – kan du inte skriva om det här och det här?

Jag får ibland mail – kan du inte skriva om det här och det här?

Sen dröjer det innan jag skriver om det man begär. Då kommer ett telefonsamtal eller mail –

Vågar du inte? När kommer ett inlägg om detta? När kommer svaret?

Det är så många frågor som man kan få besvara. Jag gör mitt bästa att inte besvara utan reta tanken med att vidga perspektiven. Jag gör också mitt bästa att besvara och lyfta fram frågor. Men jag unnar mig en underbara lyxen att tänka länge, noga och varsamt, jag gör små undersökningar, läser mina svar i kursplanerna och letar efter utvägar och invägar. Jag grubblar på de frågor jag får. Jag letar pedagogiska lösningar. Jag älskar frågan och lever svaret.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Frågekonsten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.