Kusinträff i Krakel Spektakel sällskapet

Underbara kusinträff. Jag är en lycklig kusin i Krakel Spektakel sällskapet. Och jag har skrattat, lärt mig, skrattat och samtalat och gläds åt en hel värld av Lennart Hellsing och böckerna, illustratörerarna, vännerna, kunskaperna och middagen på Junibacken.

Jag blir så lekfull. Det fanns en jordgubbe på Junibacken. Den kunde man kliva in i, krypa omkring i och om man var liten och lagom kort och lagom stor så skulle man kunna försvinna ett tag från omvärlden. Jag försökte men jag var för stor, för lång, för vuxen och för…  ja…vad är livet i en jordgubbe när man kan leva utanför den…?


Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Kusinträff i Krakel Spektakel sällskapet

  1. Lotta skriver:

    Lyckliga du! Och lyckliga dom! 🙂

  2. Johan Eckman skriver:

    Såg du prinsessutställningen på Junibacken? I så fall kanske du hörde mina låtar 🙂

  3. Anne-Marie skriver:

    Nej Johan, jag gjorde inte det – nu önskar jag att jag visste – för då hade jag lyssnat. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.