Ansvaret tar jag!

Statistikens fråga? Och skolans ansvar?

Det finns en del saker att fundera kring. Jag tycker skillnaderna är så stora att det finns all anledning att göra något åt dem. Och skolan har till uppgift att göra skillnad för eleverna inte fortsätta att skapa skillnader utanför skolan.

Och ansvaret tänker jag inte skjuta ifrån mig!

Anne-Marie

TACK MATS!

Det här inlägget postades i Värdegrunden och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ansvaret tar jag!

  1. Owens skriver:

    Det finns en del saker att fundera kring. Jag tycker skillnaderna är så stora att det finns all anledning att göra något åt dem. Och skolan har till uppgift att göra skillnad för eleverna inte fortsätta att skapa skillnader utanför skolan.
    +1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.