Passiviteten och oljan

Det är oroligt med oljan vi har begärt för vår utveckling, den olja som hänsynslöst ödelägger något längre bort från min gräns därför att vi människor vill ha den och vi tror oss om att kunna hantera den, och här sitter jag och vet att jag oroar mig. Oljan där är oljan här. Vi är på ett jordklot. Det finns inte fler. Nu skriver jag om den oro jag känner där jag sitter. USA´s ekologi är också min. Det passiva att vänta in är ytterst tvingande. Man vill tänka på något annat. Medan oljan … luften, marken, djuren, blommorna …

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Jordklotet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.