Grönska

Det är en Stockholmspromenad. Mitt i Stockholm. Grönska!

Anne-Marie

Bilden inbjuder mej att tassa in i naturens allra heligaste. Där mättas mina sinnen av dofter och färger. Utan motkrav bjuds jag att insupa allt som står på det färdigdukade bordet. Sådan inbjudan har sommaren. Så inbjuds jag även av de övriga årstiderna….Ofattbart!

Mie

Om ni svarar på detta inlägg så publicerar jag det på själva sidan.
Det kan bli en vacker text skriven av oss alla.

This entry was posted in Fotograferingen and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Grönska

  1. mie says:

    Bilden inbjuder mej att tassa in i naturens allra heligaste. Där mättas mina sinnen av dofter och färger. Utan motkrav bjuds jag att insupa allt som står på det färdigdukade bordet. Sådan inbjudan har sommaren. Så inbjuds jag även av de övriga årstiderna….Ofattbart!

  2. Anne-Marie says:

    Jag håller med… så är det Mie. A-M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.