Jag hörde mig själv säga…

Jag hörde mig själv säga:

– Vi är duktiga byggnadskonstruktörer, vi bygger gladeligen luftslott och korthus. Vi gör prinsesstårtor av brödsmulor! Att se verkligheten kräver mer av oss. Den kräver att vi hittar luftslotten, korthusen och prinsesstårtan och förstår att montera ned dem för att bygga upp dem till stabilare byggen och en annan sorts kaka. Det finns en storhet med att ibland servera blodpudding också!

Detta kan nog appliceras på lite av varje tänker jag.

Anne-Marie

This entry was posted in Skriver om ditt och datt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag hörde mig själv säga…

  1. Morrica says:

    Det kan det nog

  2. Maria says:

    Tänka sig, sóm jag känner igen de orden…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *