Jag hörde mig själv säga…

Jag hörde mig själv säga:

– Vi är duktiga byggnadskonstruktörer, vi bygger gladeligen luftslott och korthus. Vi gör prinsesstårtor av brödsmulor! Att se verkligheten kräver mer av oss. Den kräver att vi hittar luftslotten, korthusen och prinsesstårtan och förstår att montera ned dem för att bygga upp dem till stabilare byggen och en annan sorts kaka. Det finns en storhet med att ibland servera blodpudding också!

Detta kan nog appliceras på lite av varje tänker jag.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag hörde mig själv säga…

  1. Morrica skriver:

    Det kan det nog

  2. Maria skriver:

    Tänka sig, sóm jag känner igen de orden…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.