– Mam, what are you?

Vem är jag där jag sitter med alla böckerna, ritpappren, kameran och den dubbla espresson i den lilla koppen?

– Mrs? What are you?

Det är inte lätt att svara på. Vad är jag? Jag är kanske bara en social konstruktion som fungerar i olika sammanhang kunde jag ha svarat. Men då skulle jag vara alldeles för teoretisk. Det vore inte så klokt. Låt oss säga att jag prövade mina teser en aning fel och i fel sammanhang.Låt oss tänka att jag var mer inne i Vygotskijs tankegångar, och då i det kringelikrokiga och lite mer besvärande och begärande textraderna.

– Jag är en människa som njuter av en dubbel espresso, skulle jag ha svarat. Det hade varit mer sant och mer trovärdigt. Det syntes ju på min uppenbara min att detta var en stund för mig.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.