Adepten som …

Till min utvecklare som ständigt frågvisar mig! annemariekörling tänkte så.

Till min utvecklare som ständigt frågvisar mig! annemariekörling tänkte så.

… jag har haft en adept i skriv och sms form under en tid. Denna adept tror sig vara adept,

men alla frågorna adepten har ställt mig har varit enormt utmanande, utvecklande, utvidgande…

och jag kommer sakna dem oändligt… då adepten nu är sin egen och öppnar sin absolut tänkvärda blogg.  Den som skriver bloggen har frågvisat mig så ofta… för så är det med frågor. Väl ställda är det föreställande goda vägvisare!

www.ienblivandeundervisareshuvud.blogspot.com

Var väldigt påhälsande! Och hälsa på ordentligt. Berätta vilka ni är… och skolvärldsomfamna skrivaren!

Med alla hälsningar från

Anne-Marie

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Adepten som …

  1. Maria says:

    Hej igen!
    Det har blivit fel i din länk till adepten. Tryckfelsnisse har varit framme så det har kommit med två stycken ”http” vilket gör att man inte ”kommer fram” om man bara klickar, det krävs lite redigering i adressraden. Synd om någon missar p.g.a. det!

  2. Kersti says:

    Länken fungerar inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.