Oj då! Vet inte vad jag ska säga!

Oj då tänkte jag, här sitter jag och är för mig själv, då får vi läsa vad som sägs i tidningen, och ge svar på tal

Oj då tänkte jag, här sitter jag och är för mig själv, då får vi läsa vad som sägs i tidningen, och ge svar på tal

Jag måste skriva, jag måste skriva, jag måste sätta ned några ord i cyberspacepappret. Jag måste sätta ord på något som inte alls vill få ord på sig. Kanske jag ska använda klisterlappar. Kanske jag ska sätta ord på en postitlapp. Kanske jag ska sätta ord på … vad som helst.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.