Plingelinga i ringklockor på alla cyklar

Plingelinga

i alla ringklockor på alla cyklar!

Jag blir glad då jag kan stanna upp och diskutera livet med en fyraåring. Fyraåringen berättar att han kan cykla utan att sitta på sadeln. Det är stora saker det. Sedan berättar fyraåringen att fyraåringen kan göra snygga sladdar. Jag berättar att det var länge sedan jag gjorde snygga sladdar men jag är glad för tipset.

Ute på gatan går en otroligt lugn pappa med sin lilla son. Den lilla sonen ska plinga i alla ringklockor på alla cyklarna. Det lät så härligt. Pappan tittade på mig och sa – Han ska plinga på alla ringklockor på alla cyklar. Jag tyckte genast om pappan. Han tog det med plingelingro. Själv blev jag genast sugen att pröva. Det var roligt. Jag plingelingade på en röd cykel. Min cykel är svart och den har ett helt annat plingljud. Tacka vet jag nyfikna ungar.

Tacka vet jag nyupptäckten. Det går att plingelinga sig fram genom livet.

Det här inlägget postades i Pedagogiska miljöer. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.