Premiär för Lärarnas Nyheter

Mingel och premiär på Lärarnas Nyheter. Jag har diskuterat pedagogik ut i varje tryckbokstav och slår mig ned i soffan härhemma. Diskussionen mellan Richard Gatarski, Max Entin och webbansvarige Lotta Holmström på Lärarnas Nyheter var stor och berikande. Vi tog oss igenom den magra kepsdebatten i skolan till de stora filosofiska frågorna om upphovsrätt och innehållsbetydelse. Jag är en av de bloggar som finns representerade på Lärarnas Tidning. Jag är glad över att ingå där. Annars är jag mycket restriktiv.

Jag hade också äran att träffa redaktionerna för Lärarnas Tidning, Pedagogiska Magasinet och Alfa och Omega! Det är något väldigt speciellt med tidningar och redaktioner. Det är något bokstavsrikt och innehållslöftesmöjligt som ligger i hela atomosfären.

Tackar på detta sätt! Stort.

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.