Visa framfötterna!

Märkliga uttryck. Visa framfötterna! Så vitt jag vet har jag bara två fötter. Och så vitt jag vet syns de nästan jämt. Det är något lurt med det här uttrycket tänker jag. Antingen ska man visa fram fötterna eller så ska man visa framfötterna. I min lilla bokstavliga värld börjar jag genast leta efter motsatsorden och då undrar jag givetvis var bakfötterna är och eftersom de inte syns antar jag att man absolut inte ska visa fram dem. Om man gör det är de inte längre bakfötter utan framfötter som man visar fram.

********* Här under strecket skriver jag om något helt annat*************

(Det är en aningens märkligt att min blogg som är en aning automatisk själv väljer ut vad som kan relatera till detta inlägg – och då förstår jag att detta inlägg visar framfötterna ofantligt – nästan så det relaterade inlägget gör ett allvarligt försök att slå ett slag för demokratin – och det håller jag med om. Då ska fötterna fram och visas ordentligt).

Och nu då jag gjorde detta tillägg, jag skriver ungefär fyra gånger i detta inlägg, alltså efter att jag publicerat det, och jag önskar att ni fick se hur jag ändrar och står i, men nu försvann det relaterade inlägget. Jag antar att jag skrämde iväg demokratitanken som visade framfötterna… det inlägget gömde sig… tyvärr. Demokrati kan man inte få för mycket av.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.