Kunskapens päron

Det kanske inte bara är kunskapens äpple vi ska servera. Det kanske smakar bättre med päron ibland!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

6 svar på Kunskapens päron

  1. pia skriver:

    Eller en riktigt stor ,saftig fruktsallad!

  2. Plura skriver:

    Håller med Pia. På sextiotalet var fruktcocktalie högsta modet från Del Monte på söndagsmiddagen med släkten. Plura

  3. pia skriver:

    ÅÅ Nej Plura!!
    Du påminner mig om söndagsmiddagarna hos mormor och morfar. Där var det alltid (Ja!! varje söndag) söndagsstek (som för oss barn åts med påpetare) och efterrätten efter sååå många timmar = fruktsallad

  4. Plura skriver:

    Oj, Pia!

    Vi barn fick trilskas med kniv och gaffel à la vuxna när slottssteken, kokt potatis och brunsås skulle ätas. Och ibland var det också kokt blomkål till.

    För att djävlas ordentligt var det flata talrikar som fruktsalladen serverades på med dithörande vispad nyseparerad grädde. Snacka om att fruktkompotten inte ville komma på skeden.

  5. Anne-Marie Körling skriver:

    Åh så fina ni är som pratar som ni gör och låter oss andra vara med. Jag gillar slottstek och mormors middagar på söndagarna. Fortsätt… //Anne-Marie

  6. Lisa skriver:

    Ja, men grönsakernas och fruktsalladens FÄRGER sa en sak, smaken en annan. Det blev kaos i munnen, inget smakade någonting. Jo, möjligen lite metall från burken.
    Hellre färska varor, även om det så skulle vara själva kungen som bjöd på middag.

Kommentarer är stängda.