Fantastiske Brian Kotts – den generösa Twittraren!

briankotts briankotts

@Korlingsord @kalexanderson J. K. Rawlings talks @Havard on benefits of failure and the importance of imagination http://bit.ly/d1sSHO

************

Jag plockar in mina twittrare här i bloggen. Jag har några som jag vill lyfta fram alldeles speciellt. Brian Kotts är en sådan Twittrare. Som en känslig sensor sänder han information som verkar intressant och skapar bekräftelse eller ger mig näring för de frågor jag är intresserad av. Och jag blir glad. Hur man visar tacksamhet mot näringstillförsel och unik generositet vet inte jag. Att jag är tacksam däremot – det vet jag. Därför hyllar jag nu Brian Kotts. För att ni alla ska få syn på honom!

Det här inlägget postades i Kommunikationen och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.