Körlings Barn… kommer ni att titta?

Om drygt en vecka kommer programmet Körlings Barn. Jag har precis tittat igenom det. Det känns väldigt personligt och respektfullt innanförbeskrivet. Jag märker att jag fullt ut litade på teamet som följde mig några dagar förra året. Jag blir också lycklig över att se mina elever. Och vilken respekt de visar för varandra. Det är lagom ljudnivå hela tiden. Så blir det när muntlighet tillåts och innehåll ges.

Det är med värme om alltsammans jag tänker.

Programtiden är ändrad till 20.00 och dagen är en torsdag. Och datumet den 16 september!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

14 svar på Körlings Barn… kommer ni att titta?

 1. Plura skriver:

  Visst kommer jag det. Plura

 2. sspirit skriver:

  Det blir i repris på söndag för min del. Torsdag är det kvällsmöte på jobbet, jag hinner nog inte se den då. Men missa tänker jag inte göra.

 3. pia skriver:

  Självklart kommer jag att titta!
  Jag kommer inte bara att titta ,utan även sitta med öppet sinne med pennan i högsta beredskap.

 4. Anne-Marie Körling skriver:

  Pia, lägg ned pennan och vila! Tack för omtanken idag också. Jag blev glad.//A_M

 5. Maria skriver:

  Det här kan jag inte missa! Jag får boka om tiden i telefonen.. jag önskar jag hade mer tid att sitta och läsa här på din blogg, för jag känner att jag hittar stöd i dina ord för det jag vill göra. Nu är jag lärare en termin, det är verkligen mycket som känns nytt.. som tur är har jag kollegor som kan stötta mig och gärna hjälper mig att komma in i rutiner och system. Jag hoppas att jag också ska hitta en pedagogisk förebild, jag tror och hoppas det kan bli min kollega rakt över bordet i arbetslaget, bara vi får lite tid att språkas vid också :-).

 6. Charlotta skriver:

  Jag kommer att också att titta.

 7. Anne-Marie Körling skriver:

  Men så mycket värme jag läser in, jag är mycket,mycket lättrörd Richard //A-M

 8. Anne-Marie Körling skriver:

  Men oj – Itmamman! Och tack. Jag kommer skälva till en aning… det är ett program som går en bit innanför. Det är personligt. Jag vilar i producentens mycket varsamma händer. A-M

 9. weronica skriver:

  Självklart kommer jag att titta! Hoppas verkligen att alla andra som bör bli berörda av bra skola tittar!

 10. IKT_Lotta skriver:

  Visst, ska jag titta.

 11. Joachim Thornström skriver:

  Kommer absolut att titta och rekommendera till ALLA.

 12. Britt Hansson skriver:

  Jag ser så fram emot programmet! Tack för länken till Kunskapskanalen, Richard! Utan dig hade jag nog inte hittat programmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.