TACK! Ticketack!

En plötslig ömhet och tacksamhet kände jag! Den tycker jag man ska tillåtas sig och också berätta om. Härhemma tittar jag på en hög av äpplen och minns min gårdag. Jag läser också min inkommande mail och läser om lärandet i framtiden, telefonen ringer och en av de vackra stämmorna från långtbortifrån säger

– Jag sitter alltid på din axel Anne-Marie, berätta vad jag ser idag?

This entry was posted in Kommunikationen. Bookmark the permalink.

4 Responses to TACK! Ticketack!

 1. Hanna says:

  Idag gick jag och önskade att jag skulle springa på dig på stan bara för att kunna ge dig en kram och ställa 1000 frågor. Sen kom jag på att vi inte bor i samma stad.

 2. Jeanette says:

  🙂 Din blogg är så otroligt inspirerande!
  Nu ska jag ta och kika på dig på TV också.

 3. mie says:

  HAR SETT PÅ KUNSKAPSKANALENS PROGRAM OM DEJ ANNE-MARIE! Jag kan inte vänta!!! NU, GENAST MÅSTE jag få uttrycka min stora beundran för dej Anne-Marie. Vilken presentation av dej och ditt sätt att arbeta. Din personlighet, din utstrålning ,deltagandet/engagemanget. DITT SÄTT ATT MÖTA ELEVEN/ELEVERNA. Än en gång TACK för att du delar med dej!!! Bara en sak till….det blev mersmak!!

 4. sspirit says:

  Jag kan bara säga – mycket synd att programmet var så kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.