Gensvar på Barn av sitt språk – Körlings Barn

Hej Anne-Marie! Vi såg ditt program, jag och barnen tillsammans. Det var ett jättefint program och min dotter sa: I den klassen vill jag gå! Jag frågade om hon trodde att jag skulle klara att bli en sån lärare om jag verkligen försöker.. hon skrattade och sa.. då kommer alla i klassen älska dig. Tack för inspiration!

Det här inlägget postades i Kommunikationen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Gensvar på Barn av sitt språk – Körlings Barn

 1. Britt Hansson skriver:

  Tack Ann-Marie! Det var ett så bra program, med så goda tankar om hur en bra lärare resonerar. Bra fråga du gav: -Skulle du vilja vara elev i din klass?
  Klokt tänkt att vi ska prata positivt om eleverna med våra kollegor
  Jag lägger en länk till din film på http://www.skoldatek.se
  Ps. Jag minns din farfars sångbok, och att jag tyckte om den.

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Vilken sång tyckte du bäst om?

 3. Jeanette skriver:

  Jag säger också tack: tack för inspiration, tack för möjligheten att få se vad du gör av ditt klassrum, tack för idéer och reflektioner. Tack för att du fick mig att tänka ett steg till.

  Att verkligen ifrågasätta sig själv och om man vill vara elev i sitt eget klassrum är obeskrivligt viktigt, liksom jag tror det är att ibland sätta sig ner och göra sina egna uppgifter utifrån en elevs synvinkel.

 4. Hej Anne-Marie.
  Tänkte tipsa dina bloggläsare om att programmet de berömmer så fint finns i UR Play på länken: http://www.ur.se/play/158704 . Där finns det t.o.m. 16 mars 2011.

  Hälsar,
  Gabriella Ekelund
  Samordnare UR Interaktiva medier

 5. Maria skriver:

  Tack för programmet igår! Det gav mig mycket inspiration! Jag skulle önska att jag kunde likna dig lite mer i min yrkesroll – avspänd och utnyttjande varje tillfälle. Sen tyckte jag det var så häftigt att det kom ett äpple-program precis efter.

  Maria

 6. Hanna Jakowlew skriver:

  Helt umedveten om Dig fösökte jag skapa något liknande på mina lektioner tills idag.
  Jag har sett programmet där Du formulerar det jag har haft inom mig men kunde inte få fram i så klara underbara förmuleringar! Tack Ann-Marie!
  Hanna

Kommentarer är stängda.