Min klass, min klass… och mina hjälpare, mina hjälpare

Jag hälsade på min klass idag. Varje namn på eleverna lyser klara i mitt inre. Jag kan så mycket om dem, vad de senaste läste, deras sätt att vara, deras glädjeämnen och deras matvanor i matsalen. Jag minns hur deras engelska lät och hur de löste matematiktalen och hur de spelade drama… och hur de samspelade med det jag utmanade dem med.

Jag fick några minuter med var och en av dem. Alldeles i min närhet fanns det stöd jag kunde vila mot. Alldeles i närheten fanns det samtal jag nyss fått kraft ur. Alldeles i närheten …

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.