Utvärdering av Seminarier och lärandetänk – Körling föreläser

Hei Anne-Marie!

Det er fredag 13. november og personalet ved  XXX skole har planleggingsdag. Etter 3 dager med deg er energi og motivasjon på topp!

Du har utløst en eksplosjon av pedagogisk engasjement for ditt syn på læringsarbeidet. Vi har fått en ny felles pedagogisk forståelse av forutsetninger for elevers læring og hva vårt felles oppdrag er. Formålsparagrafen og læreplanen kommer til å bli vårt fremste verktøy!

Din presise måte å formulere og vise ditt læringsarbeide på, har gitt oss et felles språk å snakke om elever og læring på. Nå har vi det fundamentet vi trenger for å løfte oss inn i Utviklingssonen. Vi forstår hvor vi skal, har energi og engasjement til å utforske og prøve ut arbeidet med å sette elevens læring i et tydeligere fokus. Vi skal gi oss tillatelse til å feile og skal ha varme nok til å støtte hverandre på den nye veien vi sammen skal gå!

Tusen takk for at du var i sammen med oss i tre dager!!!!!!!!!!!!

Jeg skal fortelle deg senere hvordan det går med oss!

Beste hilsen en oppglødd rektor!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.