Filmat klart!

Fotografi av Bengt Allebrink, alldeles nyss i november Jag har blivit filmad, intervjuad, samtalad med och så har mina elever. Programmet visas nästa höst. Det blir ett helt program med pedagogiskt tänk, barns egna röster, och ett och annat som man inte kan vänta sig. Jag har fullt förtroende för de tre som följt mig in i mina tankar, mina funderingar, in i mitt kylskåp efter mjölk, in vårt klassrum … och suttit intill vid föreläsningar… stått på avstånd då jag promenerat… och …

Nästa höst… blir det program. Jag tackar också för ett fotografi som ger en bild av mig efter ett helt dags arbete…

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Filmat klart!

 1. Kersti skriver:

  Du snygging. Tala om precis när det sänds så att jag kan sitta där och tycka om. Kramar

 2. Anne-Marie skriver:

  Nästa höst… när äpplena är som godast, bladen som rödast, himlen som blåast, halsduken som nyast, regnet som vackrast, livet som det finaste. A-M

 3. Kersti skriver:

  Då ska jag sitta som klistrad framför tvapparaten.

 4. Anne-Marie skriver:

  Det ska jag också… Kram och vink från mig till dig, A-M

Kommentarer är stängda.