Filmat klart!

Fotografi av Bengt Allebrink, alldeles nyss i november Jag har blivit filmad, intervjuad, samtalad med och så har mina elever. Programmet visas nästa höst. Det blir ett helt program med pedagogiskt tänk, barns egna röster, och ett och annat som man inte kan vänta sig. Jag har fullt förtroende för de tre som följt mig in i mina tankar, mina funderingar, in i mitt kylskåp efter mjölk, in vårt klassrum … och suttit intill vid föreläsningar… stått på avstånd då jag promenerat… och …

Nästa höst… blir det program. Jag tackar också för ett fotografi som ger en bild av mig efter ett helt dags arbete…

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Filmat klart!

 1. Kersti says:

  Du snygging. Tala om precis när det sänds så att jag kan sitta där och tycka om. Kramar

 2. Anne-Marie says:

  Nästa höst… när äpplena är som godast, bladen som rödast, himlen som blåast, halsduken som nyast, regnet som vackrast, livet som det finaste. A-M

 3. Kersti says:

  Då ska jag sitta som klistrad framför tvapparaten.

 4. Anne-Marie says:

  Det ska jag också… Kram och vink från mig till dig, A-M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.