Sorteringsmekanismer

Sortering av knappar är en sak. Sortering av något annat är en annan sak. Sortering av människor hör inte hemma någonstans. Och förresten – knappar kan inte heller sorteras i enlighet med någon slags idé. För man kan byta idé! Om man byter idé så har man sorterat knapparna fel.

Det här inlägget postades i Misstagen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sorteringsmekanismer

  1. Jan Lenander skriver:

    En del verkar dock tro att det är sortering att låta barn välja grupp efter intresse. Lagom valfrihet är viktigt för barns utveckling och ett visst mått av att ta konsekvenser också nödvändigt. Badminton var inte alls så skoj som jag trodde när jag valde det i sjuan men det var bara en termin och sen kunde jag välja annat.

    Valfrihet behöver inte betyda omvälvande saker som att välja en friskola! Valfrihet är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.