Matematiken Mamma!

– Matematiken Mamma! Det är inte alls så som jag fick den presenterad för mig i skolan! Matematiken är allt annat än det jag fick presenterat för mig i skolan. Jag är glad att jag gav matematiken en möjlighet efter skolan. Idag är det mitt intresse!

Det här inlägget postades i Matematikundervisning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Matematiken Mamma!

  1. alex skriver:

    Ja, min matematiska passion väcktes på lärarutbildningens matematikkurs – tur det för mina kommande elever!

  2. Lisa skriver:

    Ja, vem är inte intresserad av dagen? Av livet? För matematik är bilder, film, från verkligheten, omsatt i symboler. Det gäller bara att göra vardagen/matematiken intressant och konkret! Att fånga livets alla stunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.