Lusläst läroplan

 

JAG TÄNKER ATT ALLT ÄR RELATIONER OCH ATT DET GÄLLER ATT FÖRVALTA RELATIONERNA OCH GÖRA DET BÄSTA AV DEM

Jag har idag lusläst läroplan, den befintliga. Jag ser bara saker jag tycker om. Det fina är att det är väldigt mänskliga saker jag ser. Därför har jag ingen förståelse för att vi så nogsamt måste skapa kategorier av människor. Om vi utvecklar relation, stoff och kommunikation så tror jag vi kan skapa många lärande sammanhang för alla. Det kan låta väl utopiskt men jag vågar den tanken!

Relation, stoff, kommunikation!

Det är väldigt roligt att undersöka denna tanke fullt ut. Ge ett innehåll, utveckla relationen till den och så mångkommunicerar vi ihop och med andra. Delandet!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lusläst läroplan

  1. Karin skriver:

    Vad kul det hade varit ifall man fick göra ett studiebesök hos dig! Du verkar vara en inspirerande lärare!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.