På spaning efter den gråsuggan som flytt – del 2

Min jakt efter den ultimata intervjun med gråsuggan får mig att söka upp platser jag egentligen inte någonsin velat sätta min fot på eller heller hamna i sammanhang jag inte tycker om.

Nu är jag ute på fältet. Med fältbiologerna! Jag skulle hellre vilja vara ute på fältet med fältpsykologerna, fältpedagogerna och fältfältarna. Men nu är det som det är och jag tänker gå till botten med historien, liksom vända varje på varje möjlig sten. ”Them rolling stones!” Jakten på gråsuggan! Jag återkommer med mitt scoop!

This entry was posted in Skriver om ditt och datt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.