Rapport från en ko!

Det är mycket sällan det kommer rapporter från kohagar. Det är mycket sällan man förstår att en ko kan uttalas kossa. Det är väldigt sällan man tänker att fyrklöver faktiskt är mat för en ko som inte förstår sin lycka i att hitta ett sådant ovanligt turtecken. Det är mycket ovanligt att man tillskriver kon några som helst andra ägenskaper än att det är ett nötkreatur. Det är ganska tråkigt att man alldeles för sällan ser kon som en egen liten varelse som säger MU och tuggar i sig lite gräs för att det är gott. Det är sällan vi tänker att vi känner oss ko-vänliga då vi dricker lättmjölk. Det är alldeles för sällan som vi tänker att kon har ett namn och att just denna ko, kanske heter hon Mathilde coh skrutttar omkring på en äng i Frankrike och betyder något alldeles speciellt för några mycket få och speciella personer, att just den kon lämnar ifrån sig något så fantastiskt som en underbar mjölk som man kan göra fantastiskt smör av. Det är alldeles för sällan vi tänker på kon som en kossa!

Om man frågar kossan svarar hon säkert MU till det mesta vi undrar över.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Rapport från en ko!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.