Njutbart Peter Gärdenfors – är i dialog med texten

Jag blir så glad över texter som fångar in mig och omsluter mig. Jag läser och tyckermig gå i dialog med Peter Gärdenfors tankar. Jag skriver ned och utvecklar mitt eget tänk i relation till det jag läser. Det är en mycket stor aktivitet att läsa inser jag. Jag är i relation med texten, har ett fokus och mitt intresse är högt. Skulle kunna säga att jag är motiverad. Ruskigt motiverad att läsa vidare!

Peter Gärdenfors; Lusten att förstå, 2010

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Njutbart Peter Gärdenfors – är i dialog med texten

  1. Mats skriver:

    OK – du kan verkligen locka en läsare!

  2. Ann-Christine Olsson skriver:

    Den här boken är den bästa av all kurslitteratur i specialpedagogiken.
    Mycket läsvärd och tänkvärd.

Kommentarer är stängda.