På spaning efter en annan historia!

På spaning efter en annan historia!

Jag är på spaning efter det spöke som flytt. Jag hittar det inte någonstans. Jag har mina spökframkallande läten – och översätter dem med – MOOOÄÄÄHHHHAAA! men ingenstans syns några spöken alls. Då säger någon att man behöver mörker och klockan 12-slag och sådant för att spöken ska trivas. Under dagtid sitter de mest och betraktar folk som är spöklika själva. De som har slutat leva fast de lever. Spökena själva försöker att göra sig mer osynliga för dessa spöklika människor. Jag upptäckte för sent att jag sökte fel sorts spöke. Och packade ihop mina kameror och gav mig ut på spaning efter den tid som flytt! Det är en helt annan historia!

Det här inlägget postades i Ordförrådet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.