Litterär text om antidepressiva

Den ska läsas som litteratur! Ämnet är allvarligt. Det skär sig i människan. Vad är att vara människa? Hur botar vi oss? Vad botar vi oss ifrån? Hur härbärgera det mänskliga? Vad är antidepressiva? Vilka frågor kan vi ställa oss? Vilka svar vill vi ha?

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Litterär text om antidepressiva

  1. Plura skriver:

    Svåra frågor. Ett kan sägas att skriva kan vara att textmässigt skölja bort deprissiva tankar. Och läsa, tja beror väl på vad man läser, men hjälpa kan det.

  2. Elisabeth skriver:

    Tänkvärda frågor. Ja, vilka svar vill vi ha och vill vi verkligen få svaren? Känslor kan bli farliga. Likaså människor som känner och börja tänka själva….En stark text som sätter igång tankarna på flera plan. Modigt att publicera.

Kommentarer är stängda.