Elever och skratten

Jag brukar tänka – gör inte elever till annat än de människor de är! Jag brukar också tänka hur ofta vi skrattar tillsammans i klassrummet. Ja, det är också en del av lärandet att ha roligt ihop. Och skratt hör till lärandet. Om du inte förstår kan du inte skratta. Dessutom är skratt smittande. Det är lärande också! Jag brukade notera i mina dagliga anteckningar hur många gånger vi skrattat ihop under dagen. För att skratta ihop det är främjande för elev och lärarrelationen.

This entry was posted in Formativ bedömning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Elever och skratten

  1. Pingback: Mod, tålamod och raka besked | Jan Lenander – Lärare är bra att ha, blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.