Vad bråkar barn om?

Någon frågar – Vad bråkar barn om? Jag tänker genast. Varför inte fråga barnen. Om det är några som vet så är det just de!

Det här inlägget postades i Frågekonsten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vad bråkar barn om?

  1. pippi skriver:

    I dag bråkade två av mina elever om vem som skrek och varför man skrek. Jag förstod ingenting och bad dem spela upp det som hänt. Glada ställde de sig upp, fnittrade lite och genomförde en helt sagolikt spännande pjäs. Då de avslutade sitt skådespelande tittade de på varandra och började skratta. Sedan sa den ena av dem
    – Nu e vi sams vetdu!
    Jag log, men jag fattade fortfarande ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.